A világ egyik leggyorsabb számítógépén üzemeltetik a domain regisztráció és tárhely szolgáltatást.hu és nemzetközi domain regisztráció a Silihost Informatikai Kutatás-fejlesztési Kft.-től

Szuperszámítógéppel az igényes ügyfelek maximális tárhely kiszolgálásáért

A Silihost megközelítése egyedülálló a magyarországi tárhely piacon. Míg egy átlagos tárhely szolgáltató átlagos teherbírású szerverparkban gondolkozik (sokszor noname számítógépekben), addig a Silihost megvalósította azt, amit eddig még senki sem: Egyetlen nagy szuperszámítógépet állított üzembe az összes bérelt tárhely kiszolgálására, mely szinte korlátlanul bővíthető. A Silicon Graphics márka legendás megbízhatóságát és e szuperszámítógép gyorsaságát így minden tárhely bérlőjük élvezheti. Sőt, már az adatbázisok kiszolgálására egy Altix-XE háttérszervert is beállítottak.

Újdonság a domain regisztráció terén
A magyarországi domain regisztráció területén sok újdonságot már nem lehet kitalálni. Minden versenytársnak megvan a maga erőssége: online domain regisztráció, azonnali bejegyzés (még akár .hu domainregisztráció esetén is azonnali indítás), tárhely csomagok vásárlása esetén ingyenes domain regisztráció, sávos árazású domainregisztráció, stb.

Domain regisztráció olcsón?
A Silihostnak nem maradt sok lehetősége, ha ringbe akart szállni: alá kell ígérniük az áraknak. A domain regisztráció egyébként nem az a terület, ahol a minőségben olyan lényeges különbségek lehetnek. A domainregisztráció csak domainregisztráció. Egy feladat van, le kell regisztrálni a domaint. Mindenki meg tudja oldani. Esetleg gyorsabban, vagy jobb ügyfélszolgálattal, de meg tudja. Vagy olcsóbban. Ezt választotta a Silihost. A tárhely csomagokhoz a Silihostnál is ignyenesen jár a domain regisztráció szolgáltatás (.hu domain regisztráció esetén az első két év, .com, .net és más nemzetközi domain regisztráció esetén pedig az első év jár ingyen). Emellett azonban főleg a tárhely csomagok nélküli árakban látható a különbség. Egyszerűen olcsóbbak akartak lenni mindenkinél. Mi a tapasztalata, a 2600 Ft-os 2 éves .hu domainregisztráció milyen árnak számít? Szerintük a piacon - a bevezetés időpontjában - nem volt olcsóbb domain regisztráció. Sőt, a viszonteladók akár 2500 Ft-ért is hozzájuthatnak nagy forgalom esetén.

Egyedülálló viszonteladói konstrukció
Mint domain regisztrátor, a tárhely/webhoszting szolgáltatáson túl is adhat domain regisztrálás szolgáltatást más vállalkozásoknak, akik nem regisztrátorok. A viszonteladók zöme olyan megoldás szerint áraz, hogy az ügyfeleik sávosan fizetnek. Ha például 3500 Ft-ért adják az első 10 domaint, akkor 3000 Ft-ba kerül következő kilencven, majd 2800-ba a következő száz, végül 2700-2600 Ft-ra esik le a domain regisztráció költsége. A Silihost kondíciója abban különbözik, hogy a viszonteladóknak már a legelső domain regisztrációjánál megadják a majd' legkedvezőbb, 2600 Ft + ÁFÁ-s árukat. Pontosítva, a 2600 Ft már az első néhány domain regisztráció árára is vonatkozik, de ennek az árnak az eléréséhez legalább 10 domaint előre meg kell rendelni.

A viszonteladás módja náluk is sávos, de ez csak az éves fenntartásokban jelentkezik. Tehát mindenki megkapja a majd' legkedvezőbb regisztrációs díjat: a kevesebbet igénylők a normál piaci áron tudják meghosszabbítani a domaint, a viszonteladók pedig a forgalom növekedésével ezt is sávosan olcsóbban igényelhetik.

Ingyenes internetmarketing oktatás
Érdemes megemlíteni a Silihost egy másik erősségét is. Mindenkinek teljesen ingyenesen biztosítják egyéves internetmarketing távoktatásukat "Az internetmarketing 1000 trükkje" címmel. A jelen oldal megjelenésének időpontjában a távoktatásukon résztvevők száma meghaladta a 4700-at! Ha érdekli ez a téma, feltétlenül iratkozzon fel rá Ön is.